logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Andrés Manzano: “Gao Lei Lei no costa diners al Cornellà”

Publicat per: redaccio 15 d'octubre de 2015


Gao Lei Lei. El migcampista xinès del Cornellà s'ha convertit en l'home de moda dels verds. Futbolista o negoci? O les dues coses?. Hi ha respostes

El xinès Gao Lei Lei amb Andrés Manzano i Jordi Roger / FOTO: UE CORNELLÀ

El xinès Gao Lei Lei amb Andrés Manzano i Jordi Roger / FOTO: UE CORNELLÀ

Jordi Roger ja va treballar durant un mes amb el xinès Gao Lei Lei. El seu historial és innegable (Superliga Xina, A-League de Nova Zelanda, Vikiauslliga de Finlàndia i la USSF d'Estats Units). Innegable, com innegable és que estem davant una operació de gran promoció que, per descomptat, pot donar benefici, no solament econòmic a la UE Cornellà, sinó també a nivell d’imatge.

En qualsevol cas, Gao serà jugador verd si hi ha fitxa lliure al gener i si acaba de convèncer al tècnic Jordi Roger, molt content aquest passat dimecres en la seva presentació. Més encantat estava el futbolista, qui als seus 35 anys, veu complert “un somni”. Ara li tocarà “buscar la confiança de l'entrenador”.

Manzano a LaXarxa Esports

“El veiem, de moment, com un tema esportiu. Ell mateix ens ha dit que el Cornellà serà el seu últim equipo i podríem anar a la Xina a jugar diversos partits a final de temporada”, va afirmar aquest dijous a Laxarxa Esports el director esportiu del club, Andrés Manzano.

La realitat d’ “ajudar als nens sense possibilitats a la Xina” és un altre dels grans objectius d’aquest futbolista. El seu fitxatge es decidirà al gener. No és un jugador normal sinó que ha demostrat tenir altres inquietuds”.

Gao Lei Lei arriba a Cornellà/ FOTO: ESPORT3

Gao Lei Lei arriba a Cornellà/ FOTO: ESPORT3

Manzano va anar més enllà per justificar l'arribada del jugador asiàtic. “No ho hem plantejat com un rendiment econòmic sinó que li pot donar un salt qualitatiu pel que fa a imatge al club. No ens costa diners. Ell té espònsors personals que cobriran les seves despeses i no anem més enllà perquè som humils”, va admetre. És més, va arribar a afegir que “no se’ns passa pel cap si farem gires per la Xina i ens pagaran milions d'euros perquè això seria irreal, però, si som capaços de tenir un nom en un territori tan gran, no crec que sigui dolent per al club”.

Esportivament tindrà la paraula final el tècnic perquè “si Jordi considera que no ha de jugar, no jugarà”. Manzano el veu “bé físicament” i recorda que el futbolista “té dos mesos per convèncer a Roger. Li farem un contracte, però federativament cal esperar a Gener. Aquest jugador sap jugar al futbol.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies