23 gen. 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Amantini: "No hem guanyat res encara"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 7 de juny de 2018


El capità del Terrassa Juan Pablo Amantini és el viu exemple que al conjunt egarenc no li podrà l'eufòria. El 2-0 enfront del Compostela (anada) no garanteix l'èxit

@ManuelSeguraM 

Amantini celebra, eufòric, la victòria del Terrassa diumenge passat// FOTO: Terrassa FC

Des que va finalitzar el partit d'anada de promoció d'ascens a la Segona B, l'Olímpic de Terrassa va repetir amb interès que no s'havia guanyat res i que era absurd festejar. El 2-0 assolit per l'equip de Cristian García és una bona renda per rendir visita a Sant Lázaro aquest proper diumenge encara que la idea és sortir a guanyar també la volta.

"El meu missatge per a l'afició és que sortirem a competir i a intentar guanyar, estem treballant per això i ho donarem tot", comenta el capità Juan Pablo Amantini a Futbolcatalunya, un exemple dins i fora del camp que desitja veure realitzat el seu somni d'ascens en la seva segona temporada en el conjunt egarenc. Admet que "no hi ha preocupació però tampoc ens volem enganyar" ja que "sabem el que ens juguem. Ara es tracta de recuperar a la gent, estar bé i anar a per totes".

El central argentí, que reparteix el seu temps entre el Terrassa i la seva família, amb especial dedicació i amor al seu fill Pedro de nou mesos, afirma que "el 2-0 és màgic però no han d'haver-hi eufòries ni celebrar més del compte perquè ens equivocaríem. No hem guanyat res"

Centrats en el partit de tornada en el mític Sant Lázaro –"camp gran, amb gespa natural, cosa que ens beneficiarà, sens dubte"-, el 'Papi' Amantini aplaudeix "el treball de l'equip" que ha servit per no encaixar ni un sol gol en els tres partits de promoció, doncs: “si no treballéssim tots des de dalt seria impossible”.

L'equip 'colorao' treballa aquesta setmana en la Ciutat Esportiva Dani Jarque de cara al crucial partit davant el Compostela.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com