25 maig 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Aleix Coch, un defensa amb ànima de davanter

Publicat per: Jordi Mestres Rius 8 d'octubre de 2018


El central del Sabadell ha marcat quatre gols en set partits. Tot i la seva demarcació és el segon màxim golejador de la categoria, només superat per Pedro Martin del Lleida Esportiu

JORDI MESTRES @jordimestres7

Aleix Coch celebra un dels seus quatre gols aquesta temporada // FOTO: Sandra Dihor

El grup 3 de Segona B depara fets realment sorprenents. El d’aquesta temporada sense cap mena de dubte és l’encert golejador d’Aleix Coch. Juga de central i ja ha marcat quatre gols amb el Sabadell. El registre és més que destacable i el converteix en un dels màxims realitzadors del campionat. Sense anar més lluny, Coch ja ha marcat tants gols aquesta temporada que en les seves anteriors a Segona B. Quatre en els seus 151 primers partits i la mateixa  quantitat en els últims set. Senzillament impressionant.

De fet al grup 3 només el supera Pedro Martin. El davanter del Lleida Esportiu ha marcat cinc gols pels quatre d’Aleix Coch. El mateix registre (4) acumula Marc Mas després del seu doblet el passat cap de setmana contra el Badalona i per darrere hi trobem fins a nou jugadors amb tres.

Peralada, Atlètic Balears i Espanyol B – els blanc-i-blaus per partida doble – ja han patit l’encert golejador d’Aleix Coch. Ara, el que toca és posa el candau a la porteria pròpia. I és que el Sabadell és l’equip que ha encaixat més de tot el grup 3 amb molta diferència. 14 vegades ha recollit la pilota del fons de la seva porteria Roberto, un registre de dos de mitjana en contra. Segur que Toni Seligrat haurà pres nota.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com