Twitter Facebook 20 jul. 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

50 batalles pel 'guerrer' Manolo González

Publicat per: Jordi Mestres Rius 4 de novembre de 2015


El tècnic del Badalona complirà la cinquantena de partits a Segona B el diumenge vinent contra el Reus. Tots com a escapulat, a casa seva, on ha ofert un rendiment més que notable

JORDI MESTRES @jordimestres7
Manolo González complirà el seu partit 50 a Segona B diumenge // FOTO: Futbolcatalunya

Manolo González complirà el seu partit 50 a Segona B diumenge // FOTO: Futbolcatalunya

Quan va arribar a Badalona, a Manolo González se li demanava la permanència. Salvar la categoria era l’objectiu prioritari, però va fregar el play-off. Amb un pressupost reduït i pocs recursos, l’entrenador de Folgoso do Courel ha optimitzat al màxim el que tenia. En una categoria desconeguda per a ell, on no hi havia entrenat mai. Meritori, tot i que a vegades ha criticat “la pressió que tenim a sobre” i ha titllat l’ambient “d’estrany”. El diumenge vinent contra el Reus serán 50 partits, dels quals ha aconseguit més victòries que no pas derrotes. Més alegries que no pas decepcions.

 

L’estadística dels 49 disputats fins avui parla per si sola. Manolo González ha guanyat 19 partits, n’ha empatat 13 i n’ha perdut 17, amb 42 gols a favor i 46 en contra. La passada temporada, el seu Badalona va fregar la Copa del Rei. Va acabar com a setè classificat, amb 56 punts, quan l’objectiu era la permanència.

Aquesta, sense estandards com Abraham i Marcos, manté l’equip fora del descens. Tres punts per sobre de la zona perillosa, concretament. Per sobre dels resultats, predomina la realitat d'aquest personatge. Ha viscut 9 anys de la seva carrera a Badalona (7 al Juvenil i 2 al primer equip) i estima el club. Ja va declarar el passat estiu que vol complir el seu contracte fins al 2018. Anhela ser el primer entrenador del nou camp de Montigalà.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies