logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

322 vegades Santi Triguero… i sumant

Publicat per: Jordi Mestres Rius 27 de gener de 2020


El màxim golejador català de tota la història segueix perforant xarxes. Contra l’Horta, el passat cap de setmana, va marcar el seu tercer gol a la lliga amb 43 anys

JORDI MESTRES @jordimestres7

Santi Triguero celebra el seu gol contra l'Horta // FOTO: José Raúl González

Santi Triguero no ha viscut un 2019 senzill a nivell esportiu. L’experiència a Andorra, a l’Inter Escaldes, va desencadenar en un estiu complicat. La seva edat de 43 anys va provocar que molts equips es fessin enrere a l’hora de trucar-lo. Només va tenir ofertes de Primera Catalana i alguna de Tercera Divisió, però molt llunyana de Vilanova i la Geltrú, on resideix i treballa com a mestre. Miki Carrillo li va obrir la porta del Castelldefels per a fer la pretemporada i ell, pel seu compte, anava a córrer dos dies per setmana per compensar la falta de ritme competitiu. L’esforç, finalment, va tenir premi. L’Igualada el va trucar i a l’equip de la capital de l’Anoia el juvenil Santi Triguero ha recuperat el gol i el somriure.

De fet, ja n’ha marcat 3 aquesta temporada que augmenten la seva xifra realitzadora a 322 gols en tota la seva carrera. “Estic bé, gaudint com un Juvenil i m’ho passo genial. Llàstima que no vam puntuar contra l’Horta, perquè ho mereixíem amb escreix”, comenta el vilanoví.

Camí dels 44 anys i després de superar una lesió greu de sis mesos de baixa, Triguero explica el seu estiu: “No em trucava ningú, només algun equip de Primera Catalana. A l’agost el Miki Carrillo em va oferir fer la pretemporada amb el Castelldefels i al Setembre em volia signar, però no tenia fitxes disponibles. De Tercera em va sortir la opció de Banyoles, però era molt lluny i no era compatible. A finals de Setembre-Octubre em va trucar l’Igualada i aquí estic”.

Santi Triguero, el '14' de l'Igualada // FOTO: José Raúl González

Un estiu deficitari, però profitós

Triguero agraeix a Miki Carrillo la oportunitat de fer pretemporada amb el Castelldefels. Fins i tot, el tècnic li va prometre un lloc a l’equip en cas de donar una baixa. Tot i això, al no formar part de la plantilla, “tot l’Agost i Setembre no tenia fitxa ni sou i a mi em costava calers anar a entrenar. Uns 300 euros cada mes en peatges i benzina”.

L’edat, en aquest cas, ha estat un impediment, ja que “amb 43 anys la gent és molt reticent a signar-te. La gent que em coneix sap que això del DNi és només un document. Si un es cuida i a nivell mental i físic està bé és el que interessa. Estic jugant, tinc la confiança de l’entrenador i gaudeixo al camp”.

Tres gols així ho demostren. Santi Triguero, a més, s’ha tret el tercer nivell del curs d’entrenador i va tenir alguna proposta de banquetes, però encara “penso com a jugador”. Un futbolista irrepetible, amb devoció per aquest esport i que vol seguir golejant perquè “el DNI és només un document”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies