El Terrassa denuncia a l’Andorra en la CopaCAT

Presentar sis jugadors sense llicència federativa i no fer-ho amb cap fitxa són els arguments que el Terrassa argumenta per a impugnar davant el Comitè de Competició de la FCF el partit enfront de l’Andorra de Copa Catalunya

Terrassa, Andorra, Piqué

El xoc Andorra-Terrassa portarà cua/FOTO: Terrassa FC

Més feina per a la Federació Catalana de futbol en aquest estiu del 2019. La primera eliminatòria de la Copa Catalunya, que s’ha completat aquesta nit de dimecres, haurà de decidir en les pròximes hores si compta amb la impugnació del Terrassa en el seu enfrontament contra l’Andorra del passat dimarts 6. L’equip de Piqué va passar l’encreuament per 2-1 encara que els egarencs tenen molt clar que no van complir amb el reglament.

En la nota oficial assenyalen que “van presentar sis jugadors sense llicència federativa” – Francisco Martos (6), Joan Cervós (14), Diego Sebastián Huesca (13) , Iker Goujon (16), Ricard Fernández (19) i Izan Fernández (24)-, quan són quatre els permesos, alhora que “no van presentar cap fitxa federativa dels 19 convocats (13 futbolistes sí que la tenien validada)”.

Aquest dijous haurà de pronunciar-se el Comitè encara que el temps estreny perquè la pròxima eliminatòria està marcada per al diumenge 11 i el Lleida Esportiu espera rival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies