Obert ‘el mercat’ fins a les dotze de la nit

Poc més de 24 hores tenen els equips professionals i no professionals per reforçar les seves plantilles. En quant als nou equips catalans de la segona B (Grup III), aquestes últimes hores poden servir per realitzar algun nou moviment

De la selecció AFE a la UE Olot / FOTO: AFE

El Nàstic de Tarragona, capdavanter destacat del grup, va anar el primer a reforçar-se en aquest mercat d’hivern amb Xisco Muñoz i Pol Bueso i un dels primers, també, a obrir les portes a Javi Martínez, Ramón Verdú i Jordi Calavera, en qualitat de cedit. Però no han estat els grana els qui més s’han mogut sinó que tal privilegi correspon tant a Badalona –el tècnic Manolo González pot respirar una mica més- i UE Cornellà. El ‘letó’ Kevin Gissi és l’últim davanter pels escapolats.

Els verds, antepenúltims classificats de la Lliga, han incorporat al polivalent Rafael Pérez al costat d’Enric Gallego i Sergio Maestre, tots dos procedents de l’Olot. En ells confia Jordi Roger per sortir d’aquesta dificultat en la cua de la taula i podrien augmentar el seu compte després de la greu lesió de Pep Caballé.

Els de La Garrotxa i el CE L’Hospitalet segueixen a la saga. L’arribada de Rodri a la banqueta ha donat la volta a la seva pèssima situació i ara aquesta desena posició convida a metes majors. Trujillo, Robert Simón i Calavera li han de donar aquest plus per aconseguir els seus objectius. El mateix que intentarà Kiko Ramírez i el seu Hospi en una segona volta on repetir la lluita per l’ascens és un clàssic. L’experiència de l’ex grana Javi Martinez, els gols de Boris Garrós i la il·lusió del xaval Nacho Ruiz han d’apuntalar als riberencs.

Menys moviment han originat, ara per ara, Lleida Esportiu, Espanyol B, Reus i Sant Andreu tot i que ilerdencs, blanc-i-blaus, roig-i-negres i quadribarrats tenen encara hores per davant per augmentar la seva nòmina de futbolistes

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies