Dissabte amb debut, sabor a liderat i Copa

Lleida Esportiu, L’Hospi, Cornellà i Olot avancen a aquest dissabte els seus partits corresponents a la 15ª jornada. Els ilerdencs miren al liderat, Rodri ‘debuta’ a Olot i L’Hospi i Cornellà ho faran, de reüll, a la Copa del Rei

L’equip ilerdenc vol el liderat a El Collao / FOTO: WEB LLEIDA ESPORTIU

Pendents de la meteorologia, quatre dels nou equips catalans de la Segona B avancen a aquest dissabte la jornada 15ª del campionat. Cap de setmana interessant ja que les diferències són mínimes en aquest grup III tant per a dalt com per a baix. Tres punts pugen o enfonsen a qualsevol en la classificació. Atenció al duel Hèrcules -Reus per al diumenge doncs es troben el conjunt menys golejat de la categoria (8), i ‘botxí’ dels equips catalans, amb l’actual líder.

Trencarà el ‘foc’ la UE Cornellà a qui exigeix màxima atenció el seu tècnic Jordi Roger en la seva visita a Son Malferit. Amb horari ‘de paella’ (15.30 hores), els verds saben que no hi ha millor antídot per viatjar al Santiago Bernabéu el dimarts que sumar els tres punts de Lliga davant un rival que va caure davant el Reus l’última jornada, però que ve de derrotar a Olot i al Lleida E., en la Terra Ferma, per un dur 0-3. Els del Baix Llobregat acumulen quatre jornades sense guanyar (26 d’octubre) i es vol acabar ja amb aquesta ratxa. Els balears només compten amb 5 punts sobre 21 disputats a l’illa.

EL FORTÍ DE L’HOSPI

El veí CE L’Hospitalet té doble ració aquests propers dies al Municipal de la Feixa Llarga. Els de Kiko Ramírez, que han de mantenir el fortí on han aconseguit 13 dels 16 punts que tenen, saben que una ensopegada davant el cuer pot ser mortal en aquesta 14ª plaça. El record del KO davant l’Hèrcules és inoblidable. Per contra, el filial aragonès, amb 4 sobre 21 punts assolits fora de la Ciutat Esportiva, buscarà la gran sorpresa després d’empatar en la seva última sortida a Tarragona.

DEBUT DE RODRI

A les 18 hores li tocarà a la UE Olot, al ‘nou’ equip de Rodri en la seva tornada al futbol català. Superades tot tipus de diferències, el conjunt de La Garrotxa, que va quallar un gran partit davant els de Pacheta diumenge passat encara que va perdre, sap que la seva gran ocasió passa per guanyar a València. El filial ché arriba amb dos KO consecutius a la seva esquena i només tenen dos punts més que els visitants. Gran oportunitat perquè el golejador Carlos Martínez superi la seva mitja dotzena de gols actuals.

A PEL LIDERAT

La jornada de dissabte es tancarà a El Collao. Sortida complicada pel Lleida Esportiu de Imanol Idiákez doncs els pupils d’Óscar Cano no obliden la garrotada (0-3) de l’última jornada, també a casa, davant el Vila-real B. Vuitens en la classificació amb 20 punts, quatre menys que els ilerdencs, posaran molt complicat el xoc per un Lleida Esportiu que desitja dormir com a líder de la categoria. El diumenge ja succeirà el que hagi de passar, però tancar el dissabte en el més alt és l’objectiu d’un equip que va superar davant el València-Mestalla una ratxa de quatre partits consecutius sense guanyar.

La jornada de dissabte també viurà el partit entre Vila-real B i Olímpic de Xàtiva a les 18 hores.