Els gols de Sergi Gómez mantenen el cadet del Barça

Interessant pugna a la Preferent Cadet (Grup I) entre el FC Barcelona i el Cornellà encara que tant Reus com Sabadell els segueixen a només un i dos punts, respectivament. Els gols dels blaugrana Sergi Gómez i Pau Martínez i els del ‘verd’ Balde els mantenen a les dues primeres posicions del grup

Preferent Cadet FC Barcelona/ FOTO: MIGUEL RUIZ/FCB
Preferent Cadet FC Barcelona/ FOTO: MIGUEL RUIZ/FCB

Cinquena jornada de competició en el grup I de la Preferent Cadet i només un equip (Reus Deportiu) es manté invicte. Curiós: Barcelona (1r) i Cornellà (2n) li treuen un punt als roig-i-negres i dos al CE Sabadell ja que els blaugrana van caure enfront del Nàstic mentre els verds van perdre a casa seva davant el Reus de Santiago Martínez.

Atenció al vídeo de Futbolcatalunya corresponent a l’últim partit de competició disputat davant el Sant Joan Despí amb la lògica golejada per part local. Els jugadors que dirigeix Fran Artiga van golejar (7-0) amb comoditat als de Rubén Leal amb hat trick del local Pau Martínez i un gol del Pitxitxi Sergi Gómez, que ja suma 6 (un de penal), un més que el davanter del Cornellà, Ibourahima Balde.