Un inici de 10 pel #futbolcat de #2bg3

El Lleida Esportiu és el nou líder i està empatat a 10 punts amb Espanyol B, Badalona i Reus. El Cornellà aconsegueix el primer triomf a la categoria i l’Olot també s’estrena

El Lleida Esportiu és el nou líder // FOTO: lleidaesportiu.cat
El Lleida Esportiu és el nou líder // FOTO: lleidaesportiu.cat

El passat mes de juny quatre equips catalans van jugar el play-off d’ascens i avui, 21 de Setembre, quatre ocupen zona de promoció. L’estiu sembla no haver passat. Lleida Esportiu, Espanyol B, Reus i Badalona – per aquest ordre – lideren la classificació. Després de cinc jornades, ja no queda cap equip invicte amb de les derrotes del filial blanc-i-blau i el conjunt escapulat. Nàstic, L’Hospitalet i Sant Andreu, situats a mitja taula, també han començat bé. No ho han fet Cornellà i Olot, en descens, però no despenjats.

La cinquena jornada va acabar amb 2 victòries locals, 3 empats i 5 triomfs visitants, amb un total de 19 gols (7 locals i 12 visitants). El gran triomfador, sens dubte, ha estat el Lleida Esportiu. Tanca la jornada com a líder, després de la solvent victòria contra l’Huracán (0-2). Torrent no és Manises, però guanyar-hi no és cosa fàcil. El ‘mètode Idiakez’ funciona i així ho confirmen els registres dels últims tres partits: 9 gols a favor i cap en contra. Impressionant.

Un altre equip en línia ascendent és el Reus. El conjunt roig-i-negre no va tenir pietat del Mallorca B i el va golejar a Son Bibiloni. De fet, l’equip de Natxo González és el primer que ‘profana’ el fins ara inexpugnable terreny de joc del filial. El projecte reusenc, de moment, confirma expectatives i l’ensopegada a Sant Adrià (4-1 vs Espanyol B) s’ha oblidat amb dues victòries consecutives solvents.

El filial blanc-i-blau, molt fiable fins al moment, va patir la primera derrota de la temporada a Vila-Real. Lluís Planagumà trepitjava a la que va ser casa seva durant dos anys, però va tornar de buit. Nahuel i Raíllo en pròpia porta van impedir puntuar a un Espanyol B que, tot i caure, segueix situat en zona de promoció d’ascens.

L’HOSPITALET MANTÉ SENSACIONS I TROBA RESULTATS

El quart en discòrdia és el Badalona, que també va perdre l’imbatibilitat. Un solitari gol de falta de Rubén Alcaraz va ser suficient per donar tres punts més a L’Hospitalet. Segona victòria consecutiva – tercera, si contem la Copa – per als riberencs, que prenen posició a la zona alta de la taula classificatòria.

L’Hospi ha atrapat, per exemple, a un Sant Andreu que ha ensopegat dues vegades consecutives. L’Atlético Baleares va endur-se els tres punts del Narcís Sala amb polèmica. I és que al 50’ Calderón empatava i tres minuts després es produïa un gol fantasma que l’àrbitre no va considerar com a vàlid. Marcos Martins no va tenir el debut somiat com a president a la llotja…

Un punt per sobre de riberencs i quadribarrats hi trobem el Nàstic de Tarragona, amb 8. Els grana tenen una gran virtut i també un problema preocupant. El millor és la seva solvència defensiva – amb 2 gols encaixats són els menys batuts, juntament amb el Badalona – i el pitjor la seva ineficàcia cara a porta. Només tres gols marcats en cinc partits. Contra l’Hércules, la conjunció va seguir igual i el partit va acabar amb empat a zero.

PRIMER TRIOMF DE LA HISTÒRIA DEL CORNELLÀ A #2BG3

Encara és aviat, però, per a treure conclusions. Sense anar més lluny, entre play-off i descens només hi ha cinc punts. Segueix viu el Cornellà que, si bé no ha tingut l’inici desitjat, va a més. A Saragossa, els de Jordi Roger van guanyar. Amb patiment, però els tres punts van acabar al sarró. El partit, com ve sent habitual, va significar una lliçó. Dos gols de renta es van desaprofitar en dos minuts, però Txemi – la jove perla de la pedrera – va donar un final feliç al seu equip.

El mateix va passar a Elda, on l’Olot, per fi, va aconseguir la primera victòria a la lliga. Carlos Martínez, amb un gol a deu minuts pel final, va decidir. Una vegada més. La superioritat numèrica i l’avantatge aquesta vegada no es van desaprofitar i els d’Arnau Sala es van treure un pes de sobre. Els 20 equips del grup 3 ja han guanyat.

resultats J5

but that incest was infiltrating their taste buds as well
Chanel EspadrillesCoach and Nike sneakers found in bust