La Segona B tornarà a gaudir de Pitu Comadevall

El capità del Llagostera està plenament recuperat de la greu lesió que va patir la temporada passada. Quan comenci la lliga estarà disponible per tornar a vestir-se de curt

JORDI MESTRES @jordimestres7

Pitu torna a estar en condicions de jugar a futbol // FOTO: Gentilesa Pitu Comadevall

Més d’un any aturat. El 25 de Maig del 2019 va ser l’últim dia que Pitu Comadevall va jugar un partit de futbol. La greu lesió al camp del Portugalete l’ha deixat fora dels terrenys de joc durant més d’una temporada natural. La pandèmia tampoc ha ajudat, però el capità del Llagostera no ha baixat els braços. Dia a dia ha anat recuperant el seu genoll fins al punt que torna a estar en condicions de jugar a futbol. La pilota aturada dels llagosterencs ja torna a tenir el seu amo.

Amb 36 anys, Pitu tornarà a jugar a la categoria de la que és tot un clàssic. I és que ha disputat 227 partits a Segona B, amb 27 gols marcats. Alguns d’ells, de falta, la seva gran especialitat. Pitu afronta el possible retorn a la competició amb la il·lusió d’un nen. No és per menys, després de més d’un any sense jugar.

Retorn entre Octubre i Novembre

Segons les últimes informacions que han arribat a FutbolCatalunya el retorn de la competició a Segona B, de produir-se, seria entre els mesos d’Octubre i Novembre. La primera intenció era començar la lliga a la última setmana de Setembre, però la data d’inici s’enrraderirà, tot i que no tant com apuntaven algunes informacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies