Rubiales veu “impossible” tornar a jugar al maig

Nova roda de premsa de Luis Rubiales i reiteració en el missatge per a la tornada de competicions “més enllà del 30 de juny. Maig? Impossible”. Sí ha tornat a garantir les subvencions per al futbol modest

RFEF, Rubiales

Nova roda de premsa de Luis Rubiales/FOTO: RFEF

“Unió, esperança, prudència i disciplina”. Aquest és el missatge del president de la RFEF, Luis Rubiales, que va eludir aquest dimecres constantment parlar d’eleccions i citar a Iker Casillas alhora que va repetir fins a l’infinit el “gran esforç” de la Federació per al futbol amateur. Quant a dates, més del mateix: “Tornar al maig ho veiem impossible, és més, mirem més enllà del 30 de Juny”.

Rubiales creu que “les Territorials són la base del nostre futbol”, va deixar l’assumpte ERTOS “a sindicats i clubs” i va obrir “una línia de crèdit de 4 milions d’euros, sense interessos i a retornar en dos anys, per als clubs que ho necessitin”. Per cert, jugar cada 48 hores “no ho veiem viable”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies