QUIZ #futbolcat: Acceptes el nostre repte de març?

La crisi del coronavirus no permet que tinguem futbol aquests dies, però a FutbolCatalunya volem trobar la forma de passar una estona agradable amb el nostre #futbolcat

Creus que ets qui més saps de #futbolcat? Et vols posar a prova? Vols competir amb els teus companys i companyes d’equip, amics, entrenadors…? A FutbolCatalunya et fem una proposta. 20 preguntes, 20, sobre diferents temes del nostre futbol. Des d’històrics fins a temes d’actualitat, amb tres possibles respostes. Només una és la correcta.

No val consultar google ni buscar les solucions telemàticament. Juga net i desafia la teva memòria per intentar el 20 de 20 a la primera. I perquè tothom hi pugui jugar, comparteix aquest test amb qui vulguis i busca el màxim número de respostes encertades.

Preparat/preparada? Doncs aquí ho tens. Molta sort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies