Joan Soteras: “Ho tenim tot llest i preparat”

En el cas que s’acabi amb el coronavirus, la Federació Catalana té contemplades totes les possibilitats per a la finalització de la temporada ja sigui al juny, juliol, o quan correspongui

@ManuelSeguraM
Soteras, FCF

Joan Soteras, president FCF/FOTO: Alex Gallardo

Confinat a casa seva encara que enganxat al telèfon i a internet, el president de la Federació Catalana de futbol, Joan Soteras, intenta dirigir la nau. Com no podia ser d’una altra manera, la idea federativa passa, com va declarar Luis Rubiales (RFEF) aquest passat dimarts, per acabar la temporada en el terreny de joc. Dates? Això ho marcarà el dia a dia però Soteras i el seu equip “ho tenim llest i preparat per a quan tot això s’acabi”.

En aquest sentit, s’han estudiat diferents alternatives encara que, en principi, Soteras creu que “la setmana del 20 de Maig” es podrien reprendre totes les Lligues i prefereix recórrer a la prudència abans d’aventurar res més. “Si no es pogués acabar aquesta temporada en les dates previstes, ja miraríem unes altres o bé canviar el format de la competició amb diversos grups, play off o el que serveixi per a complir un calendari. Es farà el millor per al futbol i per als futbolistes. Si cal jugar al juliol, la Mutualitat cobrirà a tots els jugadors com fa tot el curs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies