El Sabadell també vol el liderat juvenil

Aquest pròxim dijous es disputarà el partit ajornat (jornada 19a, Lliga Nacional Juvenil) entre Girona B i Sabadell, és a dir, possibilitat important per als arlequinats d’arribar al liderat de la categoría

EDUARDO BERZOSA
Sabadell, LNJ

El Sabadell vol ser líder de la Lliga Nacional Juvenil/FOTO: E.B.

Seria el premi parcial a un gran i meritori treball que el primer juvenil del CE Sabadell està duent a terme aquesta temporada 2019-2020. La plantilla dirigida per Miquel Lladó es desplaçarà aquest dijous 20 (15.30h.) al Municipal de Vilablareix on li espera el Girona d’Antonio Javier Rivera, equip menys golejat de la #dhinfantil (21) i on només han deixat escapar 7 punts dels 27 disputats.

Girona, LNJ

Vilablareix espera un gran rival aquest dijous/FOTO: E.B.

Extraordinària trajectòria la dels vallesans amb 14 triomfs, 5 empats i només dos KO (a casa enfront de Barcelona B i Mercantil), ja que fora del Municipal Olímpia no han perdut encara sinó que acumulen 7 triomfs i dos empats. Una igualada o un triomf visitant desbancaria els blaugranes de la primera plaça i col·locaria al Centre d’Esports, també líder del grup III de la Segona B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies