Soteras anirà amb Rubiales, no amb Iker Casillas

Per si algú tingués cap mena de dubte sobre la postura de la Federació Catalana entorn de les eleccions a la RFEF, Joan Soteras, president de la FCF, aclareix qualsevol incògnita. La Federació seguirà amb Luis Rubiales

Soteras, Rubiales, RFEF, FCF

El president de la RFEF, amb Josep Soteras i Andreu Subies

Només hores unes després d’haver anunciat Iker Casillas la seva voluntat de presentar-se a les pròximes eleccions a la Federació Espanyola, ja es comencen a posicionar els 19 màxims dirigents de les Territorials que conformen l’actual RFEF i que tenen representació en l’Assemblea de clubs, òrgan definitiu i decisori en la votació final. El president de la FCF, Joan Soteras, vicepresident també de la RFEF, va ser molt clar amb Futbolcatalunya.

“Crec que Rubiales ha fet una bona feina per al futbol modest, sobretot pel futbol de Segona B i Tercera Divisió. Em sembla molt bé que hi hagi una alternativa de poder però l’FCF estarà amb Luis Rubiales, va afirmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies