Horty (Manresa), tres ‘ascensos’ consecutius

Menys de cinc mesos ha necessitat el davanter congolès Mioko Horty Nathanaël per a passar de Segona Catalana (Gramenet), a Primera (Guineueta) i, ara com ara, a Tercera Divisió (Manresa). Va debutar aquest passat dissabte a Les Grases

Horty, Manresa, Tercera

El congolès va debutar aquest passat dissabte a Sant Feliu/FOTO: futbolcatalunya

Nascut a Brazzaville (República del Congo), encara que amb passaport francès, l’últim reforç d’un Manresa en dificultats es diu Mioko Horty Nathanaël (21 anys) i va debutar en l’equip d’Andreu Peralta aquest passat dissabte en Les Grases enfront del Santfeliuenc. Van ser només 14 minuts però va ser la seva estrena en Tercera divisió després d’arribar a Sta Coloma aquest setembre passat (Gramenet) a Segona Catalana (4 partits, 9 gols), anar-se a la EE Guineueta al novembre (6 partits, 4 gols) i ara, al gener, signar amb els del Congost.

Horty arriba a Manresa després de formar-se en les categories inferiors d’Amiens i Camon, a França, posseeix un bon físic i serà una gran ajuda per a Peralta encara que tindrà seriosa competència.

Dimarts d’Assemblea

I, mentre l’equip es llueix en els camps de tercera encara que als seus futbolistes se’ls deu ja dues mensualitats, el club celebrarà aquest dimarts una Assemblea General extraordinària per a debatre el present i el futur. La junta gestora manresana donarà compte de la crua realitat que va obligar a suspendre diversos partits de futbol basi fa poques jornades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies