Dembo, un gol de debò

Hi ha gols que val la pena no perdre’s sigui quina sigui la categoria, ja que la seva execució és perfecta, tan difícil que està a l’altura de molt pocs. Dembo reneix a Palamós després de dos anys i mig de ‘via crucis’

Dembo, Palamós

Dembo, al centre de la imatge/ FOTO: Joel Salas

El gol de Dembo Batchilly ho té tot: xut amb la cama esquerra des del centre del camp, minut 93 i amb 2-2 en el marcador. La posició del porter del Júpiter, Fuentes, va ajudar però no minimitza la precisió del guineà amb només set minuts de presència en el camp. Meravellós!!. O, com diu el nostre company Pere Subirana: ‘Un gol d’un altre planeta’. Tant de bo quedi anotat en l’agenda de la Federació Catalana per a concedir-li ‘El gol de l’Any’ perquè difícilment es podrà aconseguir un altre igual. Semblant, pot ser; superior, impossible.

Amb 11 participacions al llarg d’aquesta temporada, Dembo porta una història personal de pel·lícula. De fet, el davanter del Degà espera deixar en l’oblit a Palamós la gravíssima lesió que va sofrir en el genoll dret (trencament del lligament creuat interior) en el 2017 amb la samarreta de l’Olot. Dos anys i mig, que es diu molt aviat, va estar allunyat dels terrenys de joc per a reaparèixer a L’Hospìtalet i al novembre del passat any ser cedit al Palamós amb només una titularitat d’11 convocatòries i un gol inoblidable.

Quaranta-cinc metres no van ser problema perquè Dembo aconseguís aquest golàs que va penjar en el seu Instagram i on es pot llegir ‘Believe’ ‘Hard work pays off’ ‘Creure!! El treball té el seu recompensa’!!.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies