L’Hospitalet-Llagostera, final Copa de Catalunya, a Vic

La junta directiva de la Federació Catalana aprovarà aquest dimarts la disputa de la final de la Copa Catalunya Absoluta entre L’Hospitalet i Llagostera en el Camp d’Esports de Vic on s’estan reposant les cadires del Mini Estadi

Vic, Cadires, CopaCat

Instal·lades les primeres 100 cadires al Mpal. /FOTO: David Pallarols

La UE Vic ha estat escollida per part de la Federació Catalana de futbol per a agafar la final de la Copa Catalunya Absoluta (molt probablement l’1 d’Abril, dimecres) entre L’Hospitalet i Llagostera. De fet, aquest dimarts podria quedar ja decidit en la reunió de la junta directiva de la FCF sota la presidència de Joan Soteras.

Mentrestant, aquest cap de setmana s’han posat un total de 100 cadires abans del partit de Lliga enfront del Girona B i s’espera arribar a completar la instal·lació d’un total de 400 que el Barça ha lliurat al Municipal de Vic dies enrere. Detall excepcional per a una entitat que camina cap a un històric Centenari i que aquesta temporada podria culminar amb un desitjat ascens a Tercera Divisió.

Vic, Cadires, CopaCat

Ignasi Puig, president UE Vic/FOTO: David Pallarols

D’altra banda, la mateixa Federació manté negociacions obertes amb diverses seleccions amb la finalitat que la selecció absoluta pugui jugar aquest proper març/ abril en el Municipal de Lleida per primera vegada en la seva història.

La Copa Catalunya Absoluta lliurarà 15.000 euros al campió mentre el subcampió rebrà 5.000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies