Manuel Camino, sorprès per l’assumpte Ton Alcover

El president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, no surt de la seva sorpresa al voltant d’una possible sanció del Comitè de Competició de la FCF després de la pèssima reacció del seu jugador Ton Alcover en el Nou Sardenya i la denúncia local

Sant Andreu, UESA; Europa

Camino, a la presentació de Sergi Moreno i amb Mario Iniesta/FOTO: UESA

La UE Sant Andreu, que va presentar aquesta tarda un reforç de luxe com és Sergi Moreno, ha sortit al pas de la realitat que situa al seu jugador Ton Alcover en el punt de mira. La seva desafortunada actuació, megàfon en mà, en la gespa del Nou Sardenya amb el partit acabat, i on insultava als seguidors locals, pot portar conseqüències. No ho entendria així el president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino.

“Seguim sorpresos amb la denúncia i amb tot el que ha passat”, declara a  Futbolcatalunya el president quadribarrat qui també denuncia “el fet que s’hagin produït molts insults cap als nostres i encara no hem dit res”. Això no impedeix que “nosaltres, internament, prenguem mesures oportunes perquè no es torni a repetir. Tenim una reunió pendent amb Ton Alcover i que ningú dubti que sabem el que cal fer”.

Camino li sabria “molt mal” que hi hagués sanció per part del Jutge únic; és més, “em portaria una gran decepció perquè seria adulterar la competició. Va haver-hi accions que no es poden tornar a repetir per les dues parts fins i tot van mullar a la nostra afició. Nosaltres, repeteixo, prendrem mesures perquè sempre es tracta de partits d’anada i tornada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies