Xavi Escaich ja mana a L’Hospi

Com si es tractés del golejador que va ser, com un crack més, torna Xavi Escaich al CE L’Hospitalet encara que en aquesta ocasió els gols els haurà de marcar des dels despatxos

CELH, Xavi Escaich, Santi Ballesté

Xavi Escaich amb el president Santi Ballesté/FOTO: CELH

L’Hospi mira cap amunt amb totes les seves conseqüències i la directiva que presideix Santi Ballesté reforça al primer equip i a la mateixa entitat per a un 2020 del qual s’espera el màxim. Aquest dimarts el protagonisme ha estat per al fitxatge del expratenc Javi Morales, tal com va avançar Futbolcatalunya aquest passat diumenge, i, especialment, per al nou director general Xavi Escaich.

L’exdavanter de Nàstic, L’Hospitalet, Espanyol, Sporting, Barcelona, Albacete i Múrcia, com a professional, i Castelldefels, Gavà i Blanca Subur, en la seva etapa inicial, torna a una casa que li porta “bons records”. Fins i tot va recordar “els 13 gols que vaig poder marcar en els 10 partits que vaig jugar aquí”

Sabedor que “tenim unes prioritats d’organització interna en què ens hem de centrar’, Escaich, un fitxatge de ‘luxe’ per als despatxos riberencs, es dedicarà a “organitzar el club des de dins”, ja que la part esportiva “ja està ben portada amb el director esportiu Jonathan Risueño”.

Al seu costat, el president Santi Ballesté va desitjar la millor de les fortunes al nou executiu hospitalenc que es va estrenar amb victòria a Terrassa aquest passat diumenge. “Te molta experiència en la gestió i afrriba per professionalitzar encara més l’entitat”, va dir Ballesté

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies