José Miguel Calle, adjunt a presidència de la FCF

El director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, ha estat designat com a Adjunt a la Presidència i a la Secretaria General de la FCF. L’executiu federatiu serà l’encarregat de reforçar les relacions amb les Delegacions

Futbol sala, FCF, Calle

José Miguel Calle, responsable del futbol sala català/FOTO: FCF

No és un càrrec més sinó un reforç de luxe per a la Secretaria General de la Federació Catalana de futbol, que dirigeix Oriol Camacho, i per a la Presidència de Joan Soteras.  José Miguel Calle, actual director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, assumirà des d’ara la responsabilitat de mantenir contacte permanent amb les 14 Delegacions de Catalunya i optimitzar molts departaments de la mateixa Federació.

Després d’un any a l’RFEF com a director del Comitè Nacional de Futbol Sala, José M. Calle, que segueix com a vocal del Ple en el seu Comitè Nacional, combinarà les seves dues funcions per desig de Soteras i Camacho. Amb nou anys com a executiu al carrer Sicília, on va arribar de la mà d‘Andreu Subies, el màxim responsable del futbol sala català part amb la idea de poder satisfer totes les queixes que puguin presentar els clubs després de conèixer-les de primera 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies