Martorell, molestos amb els arbitratges

Un dels equips que enguany ha pujat al grup 2 de Primera Catalana, el CF Martorell, comença a estar tip d’algunes actuacions arbitrals en els primers partits de Lliga

QUIM MIRÓ @quimmiro
Albert Nualart, entrenador del Martorell, esclata amb les darreres actuacions arbitrals // FOTO: Meritxell Mas

Albert Nualart, entrenador del Martorell, esclata amb les darreres actuacions arbitrals // FOTO: Meritxell Mas

La derrota de diumenge passat del CF Martorell a Viladecans (1-0) encara cueja al CE Torrent de Llops. El col·legiat Espallargas Casellas va anul·lar un gol legal de Guille Gámez als martorellencs a les acaballes de la primera part per una falta inexistent el porter local. “El vestidor està molest, amb la sensació que no vam merèixer perdre a Viladecans. No deixa de ser culpa nostra però la situació arbitral ha provocat malestar”, explica l’entrenador del Martorell, Albert Nualart.

En els dos darrers partits a domicili -Vista Alegre i Viladecans- el CF Martorell ha estat víctima de dues errades arbitrals. Nualart afegeix que “no sóc partidari de queixar-me dels arbitratges però que després de cinc jornades que t’anul·lin dos gols que són completament vàlids ens provoca certa impotència. Per molt que entrenis no pots competir contra afers externs”. Si els dos gols vàlids haguéssin pujat al marcador, els blanc-i-vermells tindrien tres punts més a la classificació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies