Santi Ballesté repeteix fins al 2024

Celebrades les eleccions a la presidència del CE L’Hospitalet, no va haver-hi sorpresa i Santi Ballesté ha sortit reelegit per una àmplia majoria de socis (85%) per a dirigir el club fins a un llunyà 2024, excepte novetat

Ballesté, CE L'Hospitalet, Eleccions

Santi Ballesté, reelegit president del CE L’Hospitalet/FOTO: Òscar Milla

Amb 141 vots emesos sobre un cens de 273 amb dret a vot, els socis del CE L’Hospitalet han decidit aquest dimarts mantenir la seva confiança en Santi Ballesté per a dirigir l’entitat fins al llunyà 2024. Un ampli marge de 121 vots favorables pels 20 de l’aspirant Manuel Martínez deixen el panorama totalment obert per a una junta que haurà d’assumir lluitar per un doble objectiu: ascens esportiu i consolidació econòmica.

CE L'Hospitalet, Santi Ballesté, Manuel Martínez

President i aspirant, esportius/FOTO: Òscar Milla

Ballesté, enginyer industrial i diplomat en ciències empresarials, administrador i gerent de diverses empreses del sector metal·lúrgic, és el 16è president de la història d’una entitat a la qual va accedir el passat 13 de juny del 2016 després de superar unes primeres eleccions al candidat Francisco Macanaz per 72 vots a 60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies