Joanet, el petit gran descobriment del Lleida Esportiu

L’extrem del planter està sent la gran sensació de l’equip blau i contra l’Espanyol B va marcar el seu primer gol a Segona B. Joanet ha jugat els quatre partits de lliga complets

JORDI MESTRES @jordimestres7
Joanet, Lleida Esportiu

Joanet és la gran promesa del Lleida Esportiu // FOTO: Jordi Echevarria

La irrupció més destacada del Lleida Esportiu 2019-2020 està sent Joan López. El migcampista, nascut el 1999 a la capital de la terra ferma, no només ha obert la porta del primer equip, sinó que l’ha tirat a terra. Va arribar al club blau el 2015 procedent de la Bordeta i té contracte fins el 2022. Aquesta temporada ho ha jugat tot. 360 minuts en els que ha deixat jugades, assistències i un gol la passada setmana contra l’Espanyol B. Joanet, amb la cama esquerra, va aprofitar una passada filtrada de Marc Martínez per a sentenciar la victòria del Lleida. Ha nascut un nou ídol al Camp d’Esports.

Joanet ha debutat aquest any amb el primer equip després de passar pel filial del Lleida Esportiu. El seu cas és el més destacable, però també altres futbolistes del planter com Sebi o Eneko han tingut minuts amb Molo. El tècnic andalús ha confiat en els joves valors de la pedrera per a liderar un equip que ha tingut baixes destacables com les de Pedro Martín, Juanto Ortuño o Albístegui.

Joventut al poder per a un Lleida que ha sumat 9 punts de 12 possibles i que només es veu superat pel Villarreal B, líder implacable del grup. La propera setmana els blaus visiten el Badalona, cuer de la categoria. Segurament Joanet, amb el 26 a l’esquena, tornarà a fer de les seves.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies