#1cat1: Sorpreses i confirmacions

Hi havia ganes de Primera Catalana y els aficionats aquest cap de semana, per fi, n’han pogut quedar satisfets

VICTOR LLUCIÀ @VictorLlucia
Batllosera, Lloret, Girona

Albert Batllosera, tècnic Lloret/ FOTO: novaradio

105 dies després, la fase regular de la Primera Catalana s’ha posat en marxa. En la primera jornada s’han marcat 26 gols, repartits en vuit partits (el Llagostera – Reus B, oh, quina sorpresa!, s’ha suspès). (RESULTATS)

El Girona B d’Àxel Vizuete, amb qui va parlar Futbolcatalunya abans de començar el campionat, és el primer líder del grup gràcies a la diferència de gols. El Manlleu va encaixar amb massa facilitat davant d’un filial gironí que va sentenciar el matx al tram final.

El Rubí, el Vic, la Guineueta, el Lloret, el Palamós i l’Escala també van sumar de tres. Però anem a pams. Els rubinencs van passar per damunt del Sabadell Nord, que espera repetir el bon paper de la temporada pasada. El Vic d’Albert Càmara també va vèncer a Tona, en el derbi osonenc de la jornada. La il·lusió de la Guineueta va poder amb La Jonquera a Nou Barris.

Gràcies al hat-trick de Rubén Martínez, el Lloret va remuntar dues vegades davant el Mollet, que no va saber aguantar el marcador. En un dels partits de la jornada, el Palamós va sorprendre laFE Grama que, tot i avançar-se al marcador, va perdre a casa davant el degà. L’Escala, amb una diana d’Ignasi Massó, va tornar al Grup 1 de Primera Catalana amb un triomf.

L’única ‘X’ de la primera jornada la van protagonitzar Parets i Mataró, que va empatar el matx al darrer minut de joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies