UE Campdevànol: l’Espanyol aplaudeix el seu Centenari

Detall de luxe per part del RCD Espanyol en el Centenari de la UE Campdevánol. Fundada en 1919, aquesta modesta entitat del Ripollès va rebre aquest diumenge un nou homenatge per part del club blanc-i-blau

EDUARDO BERZOSA
RCD Espanyol, Campdevànol, Centenari

Casanova lliura una samarreta al president/FOTO: C.C.

De la mà de Carles Casanova, present i passat del RCD Espanyol, la UE Campdevànol va tornar a rebre un altre gran detall d’afecte i estima per part d’un club de futbol català. El centenari d’aquesta modesta entitat del Ripollès va propiciar una altra festa gran en el seu Municipal encara que el juvenil va golejar (0-5) en el terreny de joc de la mà de Luis Blanco i els seus xavals. El resultat és això de menys.

RCD Espanyol, Campdevànol, Centenari

Homenatge pel Centenari de l’Campdevànol/FOTO: Carles Casanovas

Una samarreta blanc-i-blava va ser lliurada per part de Casanova amb el número 100 a l’esquena al president de la UE Campdevànol, Xavier Cedillo. Els locals, que continuaran lluint els seus colors verd-i-blancs, jugaran aquesta pròxima temporada 2019-2020 en el Grup 17 de Tercera Catalana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies