CE Olivella: modèstia, però molta ambició

Tot està a punt en el CE Olivella per a l’inici de la nova temporada 2019-2020. De la mà del tècnic Rafa Porras, amb qui es va aconseguir aquest passat curs l’ascens a #2cat3, els ‘vermells’ volen plantejar batalla

EDUARDO BERZOSA
Olivella, Segona Catalana

CE Olivella, nou equip de #2cat3/FOTO: E.B.

El segon lloc del CE Olivella aconseguit aquest passat curs va col·locar a l’equip dirigit per Rafa Porras en Segona Catalana, una gesta per a un petit municipi del Garraf, molt prop de Sant Pere de Ribes. A 6 punts del líder Cubelles, van barallar per aquest honor i el van aconseguir a base d’esforç i lluita i ara afirmen que sortiran per totes malgrat la seva modèstia.

Rafa Porras, Olivella

Rafa Porras, el tècnic miracle/FOTO: E.B.

Un benjamí i un aleví animaran “a un primer equip amb 12 incorporacions, amb molta joventut i amb molta humilitat” per a poder competir enfront de rivals de reconegut poder “com Espluguenc o Sant Cugat”, afirma a FutbolcatalunyaPorras. Sota la presidència de José Miguel Fuentes aquest CE Olivella, fundat en 1998, i que juga els seus partits en l’acollidor camp de la Crivillera, vol arribar lluny.

Rafa Porras, espectacular

El tècnic, que com a jugador va destacar en equips com Blanca Subur, Sitges, Júpiter, Bisbalenca, Calafell i Vilafranca, ha dirigit com a tècnic al conjunt de Pins Vens, Damm (5 temporades), L’Hospitalet, Sant Pere Molanta (salvació de categoria inclosa), Sitges i l’actual Olivella a qui acaba de pujar a Segona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies