Esteve Calzada anuncia “un acord històric” amb nous inversors

El president del CE Sabadell, Esteve Calzada, ha anunciat aquest dilluns la futura presentació d’un “acord històric” per als arlequinats gràcies a l’arribada de sis nous inversors

Sabadell, Esteve Calzada

Esteve Calzada, president/FOTO: CE Sabadell

Només es coneix la identitat de Pau MorillaGiner, un conegut sabadellenc, amb residència a Londres, i responsable d’inversions de l’empresa London & Capital Asset Management en qualitat de supervisor i gestor dels seus fons. Tot sembla indicar que aquest pròxim dilluns 19 és el dia triat perquè els nous inversors, tots estrangers, presentin en la Nova Creu Alta el nou projecte que passarà per “la subscripció de 900.000 euros” després de la seva l’ampliació de capital aprovada dates enrere.

Sabadell, Comunicat, Esteve Calzada

Comunicat CE SABADELL

A aquesta quantitat caldrà sumar una idèntica per part d’Esteve Calzada, president del CE Sabadell i el seu grup, la qual cosa augmentarà a 7 els membres del seu consell d’administració en el qual els nous tenen dret a dues cadires. Segons la nota del club vallesà “els nous inversors s’han compromès també a aportar el capital necessari per a finançar el club durant les pròximes tres temporades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies