L’avi dels Canyars ensenyarà el seu futbol al Castelldefels B

Pronunciar el seu nom en el futbol català comporta els millors elogis per a Jorge Sánchez. Retirat fa tres temporades, l’excapità de la UE  Castelldefels dirigirà aquest curs el filial mariner

Castelldefels, Jorge Sánchez

Jorge Sánchez, ‘saviesa’ marinera/FOTO: UE Castelldefels

Molt pocs futbolistes han pogut permetre retirar-se del futbol actiu amb 44 anys mostrant sempre la seva cara més esportiva tant dins com fora dels terrenys de jocs. És el cas de Jorge Sánchez, el migcampista biscaí que va estar en Els Canyars durant vuit temporades en les quals va militar en Primera Catalana i Tercera Divisió. Després de penjar les botes (2017) i passar dos anys dirigint el juvenil B (ascens a Primera i 4a plaça la passada temporada) –així es compta en la web del club-, ara fa un pas més.

La confiança de la junta directiva que presideix Adolf Borgoñó és absoluta i aquí està la mostra perquè aquest curs dirigirà el filial mariner en la Tercera Catalana (grup 8) al costat d’un altre referent com Albert Cervantes. ”Hem de dur les coses al nostre terreny, amb ganes de millorar i créixer. El més important, però, repeteixo: el més important és que tothom cregui en el que es fa“, va comentar al nostre company Carlos de Frutos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies