El Figueres, a rellançar-se de la mà de Narcís Bardalet

Va dir Narcís Bardalet en la seva presentació que havia vist massa ‘morts’ (per la seva professió de mèdic forense) i que desitjava portar amunt a la Unió. I aquesta és la tasca d’un Figueres que s’ha estrenat aquest dilluns com La Pobla Mafumet

Figueres, Xavi Agustí

Primera foto de familia 2019-2020/FOTO; UE Figueres

El tècnic Xavi Agustí i la Unió Esportiva Figueres s’ha posat en marxa aquest dilluns 15 després de fer-ho els veïns del Peralada el passat dia 11 en el seu retorn a la Tercera divisió. Segon equip del Grup V que inicia el curs 2019-2020 i al qual seguirà el Sant Andreu aquest pròxim dijous 18.

Després arribarà la setmana del 22 que és la que marca a tota la resta d’equips.

Vilatenim ja juga

L’estadi empordanès ha estat l’escenari per a començar temporada amb un total de 21 futbolistes inclosos (Veure MERCAT) els 7 fitxatges i 5 cares conegudes. Alex Campos segueix lesionat i Sergio Alvarez arriba el dilluns 22. Una altra de les novetats locals és el porter letó Roman Carrillo, altra cara nova per a l’equip d’Agustí.

samarreta,Figueres

Nova samarreta per a la UEF/FOTO: UE Figueres

Renovada UEF amb sonades absències (David ArocaÉric Vilanova, Albert Canal, Sergi Romero, Ritxi Mercader i Xavi Ferrón), una de les primeres tasques que haurà de fer oblidar el tècnic

Nova indumentària

La UEF lluirà noves samarretes aquesta temporada 2019-2020 perquè la signatura catalana Onze ha dissenyat un primer equipament que redueix a tres les barres verticals blanc-i-blaves mentre que per al segon vaig portar recupera el color rosa.

La Pobla, el tercer

D’altra banda, el tercer equip que obria la porta del l’2019-2020 ha estat la Pobla de Mafumet d‘Albert Company. La nombrosa nòmina del filial tarragoní, a qui encara li fan falta més reforços, surten amb l’objectiu d’estar enlomás alt però el primer és ‘ajudar’ al primer equip grana de Xavi Bartolo

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies