#2bg3, 2019-2020: això comença ja!!!!

Aquesta tercera setmana de Juliol arrenca la pretemporada per a la majoria d’equips de la Segona Divisió B (Grup III). El primer va ser l’Espanyol B de Gay i a partir d’aquest dilluns ja comença el millor del millor

JORDI MESTRES @JordiMestres7 
RCDE, Espanyol, Gay

José Aurelio Gay ja mana/FOTO: RCDE

José Aurelio Gay i l’Espanyol B van ser els primers a presentar-se dimecres passat 10 per a aquesta temporada 2019-2020. Després de les primeres proves mèdiques del curs al llarg d’aquests primers dies, els blanc-i-blaus treballaran aquesta setmana a la CE Dani Jarque i en el Municipal del Besós per a desplaçar-se el diumenge 21 a una concentració en el Vall d’Aran

Dilluns 15, molt actiu

Però aquesta tercera setmana de Juliol estava marcada en vermell per a varis dels 11 equips catalans (res se sap del Reus Deportiu tret que segueix inscrit i que ha pagat els seus deutes) que estan en la categoria.

De filial a filial. El Barcelona B també s’estrena amb Javi García Pimienta en la direcció tècnica. Els holandesos Van Beijnen i Ludovit Reis al costat del japonès Hiroki Abe es presenten aquest dilluns 15 com a cares noves igual que els juvenils De Vega, Peque, Serrano i Comas. El planning de treball es concentra a Sant Joan Despí, debut davant l’Hospi en la Copa Catalunya i stage en Torremirona a partir del 5 d’Agost.

Nàstic, Xavi Bartolo

El tècnic Xavi Bartolo a la seva presentació /FOTO: Nàstic

Llagostera, Nàstic i Sabadell completen aquest primer dilluns de setmana. Sta Cristina D’Aro obren les seves portes al conjunt d’Oriol Alsina amb un total de 12 cares noves (4 del filial i 4 Juvenil) més els fitxatges de Nahuel, Adri Lledó, David García i Kuku. Els gironins arrencaran amb el partit valedor per a la Copa Catalunya absoluta enfront de l’Europa (4/08) en el Nou Sardenya.

  –   VEURE MERCAT SEGONA  B-

Els grana de Xavi Bartolo ho tenen tot a punt en el seu retorn a la segona B. Pendents de més fitxatges, el Nàstic es portarà a cinc xavals del filial per a reforçar el grup en aquesta preparació inicial. Les instal·lacions de LBulladera acolliran al grup fins diumenge que ve 21 perquè s’aniran a Olot i allí prosseguiran amb el treball de preparació. El Municipal de Peralada brindarà el primer partit 2019-2020 el 26/07 (19.30 h)

Dólera davant d’una de les fons emblemàtiques de la seva ciutat // FOTO: Futbolcatalunya

Finalment, aquest dilluns, i després de les proves mèdiques del CE Sabadell, l’entrenador Antonio Hidalgo dirigirà la primera sessió d’entrenament a la Nova Creu Alta a porta oberta. El dia 28 es durà a terme el primer partit del curs enfront de l’Al Sadd.

Dimecres 17: la resta

No serà fins al dimecres 17 quan es posin en marxa Badalona, Cornellà, Lleida Esportiu i OlotJuanma Pons , Guillermo Fernández Romo i Molo començaran la seva ruta en les banquetes escapulada, verda i blava, respectivament, mentre que es manté en el cárrec Raul Garrido.

I els ‘guerrers’, el 22

Finalment es presentaran en la seva volta a la 2a B els ‘guerrers’ del Prat després del seu ascens a Portugalete. Així els ha qualificat el seu tècnic Pedro Dólera que continua esgotant vacances i treballant al costat de Pepe Delgado amb la nova plantilla.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies