Rafa Murillo torna al Júpiter

MERCAT PRIMERA CATALANA – Rafa Murillo es converteix en la sisena incorporació, fins al moment, del CE Júpiter. El defensa torna al club barceloní després de dues temporades lluny de La Verneda

CAROLA UGRINOVIC  @carolaugri
Rafa Murillo torna al Júpiter 2 temporades després // FOTO: @CE_Jupiter

Rafa Murillo torna al Júpiter 2 temporades després // FOTO: @CE_Jupiter

Després de segellar la permanència jornades abans del final de la temporada, el Júpiter es va posar mans a l’obra en la confecció de la plantilla de la temporada 2019-20. Sense pressa però sense pausa, les renovacions, les baixes i els nous fitxatges s’han anat produint. L’últim a incorporar-se a la disciplina dels gris-granes ha estat el defensa Rafa Murillo.

Un fitxatge amb una gran trajectòria i que torna al club barceloní dos anys després d’abandonar La Verneda. Murillo arriba procedent de la Montanyesa on va aterrar la temporada anterior i on ha hagut de marxar per “circumstàncies alienes a mi i al club” com ell mateix ha assegurat. El Júpiter es converteix en la darrera parada d’un rodamón del futbol català que ha militat al FC Vilafranca, a l’AE Prat o al Santfeliuenc FC, entre d’altres.

Aquesta darrera alta se suma als fitxatges de Jonatan Crivillés (Sants), Ricard López (San Juan At. M.), Patrick Chico (Sant Cugat), Albert Gurrea (Rubí) i Kaddur (Sant Andreu At.). I a les renovacions d’Eric Ruiz, Àlex Prat, Albert Duran, Adri Felius, Lluís Bassas, Marc Franco i Dani Ortega.

Consulteu aquí la taula del mercat de Primera Catalana

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies