Miguel i Erik Pérez, de Viladecans a la Montañesa

MERCAT PRIMERA CATALANA – El migcampista Miguel Ángel Sanvidal i l’extrem Érik Pérez són dues de les primeres incorporacions de la Montañesa de Dani Andreu de cara a la temporada vinent

Miguel Ángel Sanvidal, amb la seva nova samareta // FOTO: CF MONTAÑESA

Miguel Ángel Sanvidal, amb la seva nova samareta // FOTO: CF MONTAÑESA

Un dels equips que està fent feina grossa preparant l’equip de la temporada 2019-2020 és la Montañesa. El director esportiu, Pedro García, i l’entrenador, Dani Andreu s’han posat les piles amb altes, baixes i els primers fitxatges. Un d’ells, confirmat aquest dilluns, és el de Miguel, ex del Viladecans, qui es retrobarà a la Via Júlia amb l’extrem Érik Pérez.

Miguel tanca una etapa de 13 anys al club del Baix Llobregat i s’ha acomiadat amb un emotiu text penjat al seu perfil de Twitter, on reconeix que marxar de Viladecans “ha estat una decisió difícil per l’amor que tinc a aquest club, però crec que és el millor per a mi”.

Fins a les 16.00 hores d’aquest dilluns –el mercat canvia constantment i s’anuncien novetats a hores intempestives, si convé-. La Montañesa comptava amb 14 efectius confirmats de cara a la nova temporada. Miguel i Érik Pérez canvien el blanc-i-vermell els de Raúl Paje pel groc-i-negre dels de Nou Barris.

Consulteu aquí la taula del mercat de Primera Catalana

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies