La Copa Catalunya amateur s’anima

El primer cap de setmana de juny es jugaran els partits de la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur amb els campions de la Segona i Tercera Catalana i grups de Quarta Catalana

PREMSA FCF
CopaCAT, FCF

Tercera eliminatòria CopaCAT/FOTO: FCF

Amb dues eliminatòries ja disputades, el proper cap de setmana 1 i 2 de juny serà el torn de la tercera ronda de la Copa Catalunya Amateur. En aquesta eliminatòria, a més dels equips classificats a la segona ronda, també entraran en acció els conjunts que han quedat campions de grup de la Segona i Tercera Catalana, i grups de Quarta Catalana que han finalitzat la lliga el diumenge 26 de maig.

De la Segona Catalana participaran 6 equips, del Grup 1 al 6; de la Tercera Catalana seran 17 equips els que jugaran l’eliminatòria, corresponents del Grup 7 al 23; i de Quarta Catalan seran 5 els conjunts que jugaran, dels Grups 21, 27, 28, 29 i 30, juntament amb els altres 5 equips classificats en la segona ronda. Així doncs, un total de 33 equips prendran part en aquesta tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur.

El sorteig, celebrat aquest migdia a la seu de l’FCF a Barcelona, ha quedat definit de la següent manera

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies