En què pot afectar la desaparició del Reus a la 2aB i a la 3a?

Pendents de l’imminent futur del Reus Deportiu, la Federació Catalana està a l’espera d’esdeveniments per a saber al que atenir-se quant a la composició dels grups de Segona B i Tercera per a la pròxima temporada

Reus B Cambrils, o la il·lusió del nouvingut/ FOTO: REUS CAMBRILS

No hi ha antecedents així que caldrà esperar les decisions que puguin arribar des de la Federació Espanyola de futbol. Si finalment desaparegués l’entitat roig i negra, com que no es tracta d’una retirada de la competició ni de sanció per impagaments, només es poden esperar novetats des de Madrid.

L’actual reglamentació parla d’un descens directe a la Tercera Divisió en el cas d’impagaments o retirada encara que ara es remena la possibilitat d’un descens a la segona B però la desaparició d’un club no ha passat mai. Aquesta és la gran incògnita que cal buidar i després ja hi haurà temps per a saber el futur que els espera a la resta d’equips de l’entitat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies