“Que s’assabenti el president Soteras”

Joan García, tècnic del Sant Cugat, ha reflectit el seu tremend malestar després de l’agressió del porter del Manlleu al col·legiat de torn en el partit que enfrontava al seu equip amb els locals. La FCF, per la seva part, demana “màxima contundència” davant la violencia

Joan Soteras, president de la FCF/ FOTO: A.M.

Dilluns mogut en la Federació Catalana de Futbol. No ha estat un dilluns més i, encara que el seu president, Joan Soteras, ha acudit a Madrid amb motiu de la junta directiva de la RFEF, ha tingut temps per parlar amb tots els protagonistes.

Ho ha fet amb el president del Manlleu, Eduard Marginet, el coordinador osonenc Jordi Bou (ha dialogat el secretari general Oriol Camacho) i amb el president del Sant Cugat, Llorenç Santasusagna, per deixar molt clar que hi haurà “màxima contundència” davant l’ocorregut aquest passat diumenge a Manlleu.
Els antecedents que s’han donat en el futbol català aniran en contra de l’agressor i podrien afectar també al mateix Manlleu qui, a través d’un twitt, es va manifestar contrari a tot l’ocorregut en el camp. El Comitè de Competició podria fallar aquest dimecres si reuneixen totes les proves necessàries, i es contempla una possible sanció de 25 partits a un any encara que s’està a l’espera de l’evolució del col·legiat Gerard Creus qui, com no podia ser d’una altra manera, ha explicat personalment aquest nefast episodi al seu president Xavi Moreno Delgado.

Joan García se’n recorda de Soteras

El tècnic del Sant Cugat, Joan García, va mostrar el seu disgust en el mateix camp una vegada van anar als vestuaris. “El que ha passat és una vergonya, una vergonya l’agressió i que hàgim de córrer com si fóssim lladres cap al nostre vestuari i ho vull denunciar públicament. Tant que diu l’FCF… que ho faci ara… hi ha imatges de tot i estic molt enfadat. La victòria m’és igual perquè la manera de sortir d’aquest camp és una vergonya i el Manlleu s’ho hauria de fer mirar. És una pena el que ha passat aquí i tothom s’ha d’assabentar, que s’assabenti tothom, que s’assabenti el president Soteras i tothom”. Ho haurà vist tothom, però el col·legiat no ho va redactar en l’acta. Caldrà esperar a l’annex.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies