Sis hores sense gols escapulats el 2019

La falta de definició del Badalona està penalitzant molt a l’equip. L’últim gol escapulat va ser el 22 de Desembre… de l’any passat

JORDI MESTRES @jordimestres7

Juanjo Garcia ha assumit la banqueta escapulada i ha de trobar solucions per trencar la sequera golejadora // FOTO: Eloy Molina

Sense marcar és impossible guanyar un partit i això li està passant al Badalona. Les últimes quatre jornades han acabat sense gols escapulats, fet que suposa 360 minuts a zero. Sis hores sense perforar el marc contrari contra l’Ebro a casa i Teruel, Espanyol B i Villarreal B lluny de Montigalà. Durant aquest període, el club escapulat només ha sumat 1 punt de 12 possibles i la mala dinàmica l’ha portat a marcar la permanència amb 23.

Estem davant del pitjor moment no d’aquesta temporada, sinó de totes les anteriors del club que n’acumula més al grup 3 de Segona B. I és que el Badalona ha estat a la categoria de bronze des del 2004 i veu perillar aquesta condició. La zona de promoció de permanència (Conquense) i el descens (Ontinyent) estan també a hores d’ara amb 23 punts.

La marxa de Ramon Calderé no va donar ales al Badalona, que va empatar a zero al camp del cuer la passada jornada. Una victòria a les últimes 11 jornades és un bagatge insuficient per a mantenir la categoria, però encara queden quatre mesos de competició per a posar-li remei.

Primer, trencant la ratxa que dura des d’aquell gol de Natalio a l’afegit contra l’Ontinyent el 22 de Desembre. El Cornellà, l’equip més en forma del campionat, visita Montigalà. No hi ha cap altra opció que guanyar… i per a fer-ho faran falta gols.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies