Duel d’invictes a Mollerussa

                            PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!

Si la setmana passada era Nou Barris on es jugava el ‘Partit de la Jornada’ de #1cat2, anotin el duel Mollerussa-Manresa per a aquest diumenge. 27 partits sense perdre a casa per 32 (un KO) a domicili, respectivament

Només han sofert 1 KO en les seves últimes 32 sortides/FOTO: CE MANRESA

El comiat d’aquest 2018 és espectacular en el grup II de Primera Catalana. Ja ho va dir el tècnic del Mollerussa, Josep María Turull: “Estem acostumats a jugar el Partit de la Jornada cada setmana”. I això va passar. Després de 56 xocs invictes van caure a Nou Barris davant la Montañesa, i ara els toca rebre al Manresa, segon, amb tres punts i un partit menys.

La pàgina web dels blaus i vermells ofereix una informació excel·lent: tres victòries locals i dos empats és el balanç dels enfrontaments directes entre els dos protagonistes, és a dir, mai ha guanyat el Manresa al Pla d’Urgell, menys en un duel de Copa Generalitat (1986). Un altre al·licient més.

Com reaccionarà el Mollerussa després del KO de Nou Barris/ FOTO: CE MANRESA

El Mollerussa, a qui caldrà veure si l’ha afectat el KO davant la ‘Monta’, porta 27 partits seguits sumant punts mentre els visitants només han sofert 1 KO en les seves últimes 32 sortides (un llunyà 24 de Gener 2017). Invicte el conjunt de Terés en el seu fortí i invicte l’equip de XX lluny del Congost –només han disputat dos partits amb el nou entrenador a la banqueta i han aconseguit un triomf i un empat).

Val la pena recordar també que els manresans han marcat 18 gols fora de casa en els seus 7 partits mentre que han encaixat 9; per contra, els ilerdencs han encaixat 4 en 7 partits (3 els hi va anotar el Viladecans) mentre que han marcat 9.

Aquesta trobada dominical serà punt de referència també per a Montañesa (tercer, 29 punts, que es desplaça al Municipal de Gardeny davant el Lleida B) i el conjunt de Raúl Paje (quart, 28 punts, que se la juga davant el Borges Blanques).

                            PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies