Subies i Contreras ja estan de tornada

L’expresident de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i l’exdirectiu Josep Contreras han tornat aquesta tarda a Barcelona després de prestar declaració en l’Audiència Nacional i no aplicar-se’ls mesures cautelars

Andreu Subies, expresident FCF/ FOTO: FCF

Primer capítol: l’expresident de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i l’exdirectiu Josep Contreras ja estan de tornada a Cambrils i Gavà, respectivament, després del seu pas pel Jutjat Central d’Instrucció número 1 de Madrid i quedar en llibertat, sense mesures cautelars.

Durant aquesta matinal, davant el Jutge de l’Audiència Nacional, Santiago Pedraz, han prestat declaració per presumptes delictes d’apropiació, administració deslleial i corrupció entre particulars. També han declarar en en qualitat d’investigats, i han sortit en idèntiques condicions, Albert Baza, exsecretari general de la Federació Catalana de Futbol, José María Castillón, administrador general d’aquesta entitat; i Miguel Pardo, director gerent de la Mutualitat de Futbolistes

En els propers dies es coneixeran futurs moviments en totes les institucions inclosa aquesta vicepresidència primera de la Federació Espanyola de Futbol a la qual tornarà, immediatament, Andreu Subies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies