El Narcís Sala es prepara per fer més historia

Sant Andreu i el Sant Andreu obre les seves portes aquest dimarts (21.30 h) a una Copa del Rei que pot ser històrica. De fet, ja ho és amb la visita, altra, de l’Atlético de Madrid

Gol inoblidable de Kuku per seguir vius a la Copa/ FOTO: JORDI MESTRES

L’afició quadribarrada es bolcarà aquest dimarts, com sempre, amb el conjunt de Mikel Azparren. Arriba l’Atlético de Madrid en aquests setzens de final de la Copa del Rei i el Sant Andreu espera amb les seves millors gal·les.

Amb tot a guanyar, els locals, a un punt de la promoció d’ascens a segona B, marquen una bona temporada que pot tenir la seva confirmació en aquesta eliminatòria copera.

Després de superar a Cornellà, Guernica i Calahorra, els andreuencs, sense els lesionats Victor Alonso i Llamas ni el sancionat Ferran Jutglà, arriba una competició en la qual es troben molt a gust i han estat centre d’atenció per part de molts mitjans de comunicació.

ATENCIÓ també a aquest gran reportatge que els companys d’AS han realitzat a Elhadji i ‘els seus secrets més íntims’. Val la pena.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies