Campuzano decideix el derbi i Albadalejo es ‘cabreja’

El RCD Espanyol es col·loca a la quarta plaça de la classificació en 2a B la mateixa jornada que el Peralada suma el seu primer triomf i el Lleida E. cau amb gran disgust del seu tècnic

JORDI MESTRES @JordiMestres7 

Desena jornada en el grup III de la Segona B resolta amb 4 triomfs locals, 3 empats i 3 victòries a domicili, un total de 17 gols (10-7) i meritori triomf del RCD Espanyol en el derbi davant el Barcelona B que el deixa en zona de promoció. Aquesta quarta plaça dels blanc i blaus tenen premi major, ja que van jugar amb un home menys durant 35 minuts. (Veure

Triomf perico al derbi/ FOTO: RCD ESPANYOL

MARCADOR i CLASIFICACIÓ)

Cara i creu

Els dos partits avançats al dissabte van acabar amb signes molt oposats. Primera gran victòria del Peralada aquesta temporada, primera gran alegria merescuda pels de Chicho en la seva visita a Terol. La Pinilla era un estadi propici per triomfar i es va aconseguir gràcies a l’única diana de Pau Miguélez (27′) després d’una passada d’Alex Pachón. Els xampanyers surten de la cua encara que la comparteixen amb l’Ebro de Manolo González.

Poc després arribava el disgust des de la Terra Ferma. El Lleida Esportiu va aparèixer poc en la primera meitat enfront del líder Hèrcules; és més, els de Lluís Planagumà van inquietar molt a Pau Torres amb Carlos Martínez i Álvaro Pérez qui seria l’autor de l’únic gol del partit (45′) abans del descans. Ni els canvis d’Albadalejo, en donar entrada a Alpha i Artiles van servir per donar la volta a la situació i es patiria la primera derrota de la temporada.

“Això és una conya”

El tècnic blau va afirmar que “estic cansat de quedar-nos així. Fem un gran partit davant l’Hèrcules, no dic que mereixéssim guanyar, però no perdre a pilota parada. És un tema de responsabilitat i aquí remata tothom. Fa 9/10 anys que estem en 2aB i sempre passa el mateix. És una conya perdre d’aquesta manera”. Albadalejo admet, no obstant això, que “el primer responsable sóc jo i després, les marques. Jo no estic en el camp, però a mi no em remata un noi en el minut 45”

Penosos incidents a la finalització del partit amb un petit grup d’aficionats dels dos equips.

El Peralada ja guanya/ FOTO: CF PERALADA

Dos empats matinals

Un empat a zero i un altre a un van ser l’avantsala dominical amb presència catalana. L’Olot va viatjar a El Clariano i va sumar el seu setè punt fora de la Garrotxa; els de Garrido no van passar del 0-0 inicial, doncs els dos porters (el local Carlos Craviotto i el visitant Xavi Ginard) van ser els millors del partit.

Mentre, a Cornellà, en el derbi enfront del Sabadell es jugava un partit disputadíssim amb bon ambient a les graderies. Els locals, amb nou horari, es van avançar per mediació d’Eloy Gila en el minut 49, després de les primeres aparicions de Pep Caballè i Arturo, respectivament, en la primera meitat.

Ja en la segona, seria precisament Arturo qui igualaria pels de Toni Seligrat en aprofitar una pilota per alt i superar a Sergio. Cinquè partit consecutiu arlequinat sense perdre per setena jornada sense guanyar per als verds.

Triomfs de Badalona i Espanyol B

La jornada es va tancar amb dos triomfs locals. El Badalona de Calderé es va desfer del Castelló mentre que l’Espanyol B va fer el propi en el derbi contra el Barcelona B. Els de Ramon Calderé van definir en la segona meitat i van acabar amb una ratxa de tres partits sense victòria: primer va anotar Albarrán, de penal (53′), i va tancar el compte Robert Simón (75′) gràcies a una gran jugada d’equip. Els escapolats es fiquen a la zona mitjana.

Li va anar molt millor al filial blanc i blau de David Gallego. Un rebuig del porter Jokin Ezkieta el va finalitzar un encertat Campuzano (15′) per donar tres punts balsàmics als pericos. No va haver-hi possibilitat de més, ja que el bon treball defensiu dels locals, que van jugar amb un home menys per expulsió de Pol Lozano (55′) va ser suficient. Ni Carles Aleñà ni Monchu van poder superar al meta Edu Frías i els locals es col·loquen en zona de promoció.

Quant a la resta, triomfs per a Vila-real B –vuitè consecutiu sense perdre-, Alcoià i At. Llevant i empat a res entre Ebro i Conquense.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies