Eric Jiménez acaba amb el rècord d’Andrés Díez

904 minuts li ha durat la imbatibilidad al pratenc Andrés Díez i llança a un Llagostera decidit a exercir com a líder després d’una jornada molt casolana. Per a baix, respira la FE Grama

El Llagostera es manté com a líder de la Tercera/ FOTO: AE PRAT

Algun dia havia de ser i va ser aquest passat 27 d’octubre, 10a jornada de Lliga, quan al Prat, la porteria d’Andrés Díez, va ser superada per primera vegada aquesta temporada.

Meritori treball dels potablava que, sens dubte, són i seran grans protagonistes. Aquest primer KO pels de Pedro Dólera s’inclou en el balanç final de 9 triomfs locals, 0 empats i 1 victòria a domicili, amb 25 gols (20-5). Jugar a casa té un plus.
Quatre minuts li van bastar a Eric Jiménez per acabar amb l’emoció i l’interrogant; golàs del hospitalenc per tota l’esquadra que li va obrir el triomf final als d’Alsina, doncs Moussa va col·locar el segon abans del descans (42′). No va haver-hi reacció visitant. No era el dia i aquí va acabar un somni, però es manté molt viu la realitat d’un equip aspirant a tot. (Veure CLASSIFICACIÓ)

Tres triomfs per 2-0

Quant a la resta d’aquesta jornada, que tindrà continuïtat el proper 1/11 i es tancarà el cap de setmana vinent, el clàssic del futbol espanyol va portar al fet que s’avancessin 7 partits. Golejada d’un sensacional Granollers (van 8 jornades sense perdre) enfront del Figueres, tres marcadors amb idèntic 2-0 (Les Grases, Pobla i Narcís Sala) i ajustats triomfs per la mínima a Ascó, Cambrils i Terrassa.

Dani Fernández ja és ‘centenari’/ FOTO:: CELH

La victòria vallesana es va produir en la segona meitat després d’haver fallat una primera pena màxima; Pau Darbra va marcar el camí que va seguir Raúl Torres (p.) i va tancar Kilian. Quarta plaça meritòria pels de Solivelles. També segueix la seva ratxa com a invicte el Sant Andreu qui no només mira cap a la Copa del Rei: els d’Azparren van fer sofrir a la seva parròquia, doncs Jaume Villar (88′) i Ton Alcover (94′) van golejar gairebé en el comiat. Ara, a pensar en l’Atlètic

Mentrestant, el Santfeliuenc es va retrobar amb el triomf quan més manca li feia i ho va fer a costa d’un Vilafranca que arribava en ratxa amb 5 partits invicte. Els d’Andrés González van mirar a Jonathan Collado i el davanter sabadellenc van bigolejar (33′ i 92′).

A la mateixa hora també va tornar al triomf La Pobla després de tres setmanes de sequera. Els d’Alberto Gallego es van encomanar als Sergis (Cardona 12′ i Moyano 92′) i van deixar KO a un Horta que fora del Feliu porta 4 dels 15 punts jugats.

Per la mínima també va

Es va patir moltíssim a Ascó, Terrassa, Sta. Coloma i Cambrils. Primer es va portar la glòria l’Europa en el Municipal d’Ascó i des del minut 1 (Serra p.) els escapolats van marcar el ritme. Els de Leo van donar la cara encara que no els basta per sortir del pou. Tot el contrari que el Terrassa de Cristian García en el derbi egarenc. Yaya (37′) va posar l’1-0, va igualar Jorge Negrete (41′) i va decidir Alex Alba (94′) quan ja es cantava l’empat.

La FE Grama de Toni Díaz ja guanya/ FOTO: PEDRO GONZÁLE

A Sta. Coloma semblava que aquesta X seria inamovible i això que Fran Piera es va multiplicar per als locals. Un servei de cantonada seu el va cabotejar Ñito i va sumar la segona victòria de la temporada per als locals a costa d’un Martinenc cuer. Poc després, a Cambrils, va finalitzar el xoc enfront d’un Castelldefels que va recuperar al gran Triguero per marcar, com sempre, gols. Sisè gol d’Ernest Forgas per als locals qui fins i tot va fallar una pena màxima en el 93′.

>I, atenció, a l’Hospi de Molist. Amb el rècord del seu segon KO de lliga, van rebre a un Cerdanyola que no va poder aprofitar jugar amb un més des del minut 35′ per expulsió de Cristian Gómez. El capità ‘centenari’ Dani Fernández va anotar de falta directa (27′) i va tranquil·litzar Cheikh (47′) a la sortida d’un corner.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies