Un cadet del Manlleu salva la seva vida de miracle

Partit de Divisió d’Honor cadet entre Manlleu i Sant Gabriel. Cauen el porter local Jan Robles i el davanter visitant Àlex Miró amb tan mala fortuna que el primer està a punt d’empassar-se la llengua. El segon tècnic visitant Jaime Cañedo li va salvar la vida

EDUARDO BERZOSA

Jaime Cañedo, a l’esquerra, i Victor Lancharro, tècnics del Sant Gabriel/ FOTO: E.B.

Ni Jaime Cañedo, segon tècnic del Cadet A del Sant Gabriel ni el primer entrenador de l’equip adrianenc Victor Lancharro ni, per descomptat, els protagonistes, el porter local Jan Robles i el davanter visitant Àlex Miró, oblidaran el xoc del passat dissabte en el Municipal de Manlleu.

Ho compta amb detall el company Manel Expósito. En resum: xoc entre el porter i el davanter amb pitjor fortuna per al jugador local que està a punt d’empassar-se la llengua. La intervenció de Jaime Cañedo va ser clau perquè Jan se salvés.

Victor Lancharro ens va comentar que “el noi va passar moltes dificultats fins que va aparèixer Jaime. Caldria assignar infermers per a aquestes categories encara que en totes seria ideal. Paguem molts diners a la Mutualitat…”. La part positiva és que Jan ho pot explicar i en gran part va ser per l’aparició del tècnic de Sant Gabriel.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies