El Peralada, a per la llum de la victòria a El Clariano

El filial del Girona no ha guanyat cap dels cinc primers partits de lliga. L’equip de Chicho, però, també perd poc i només ha patit una derrota. La visita a El Clariano, una nova oportunitat

JORDI MESTRES @jordimestres7

El Peralada només ha perdut contra l’Olot, però no coneix la victòria // FOTO: Jordi Mestres

El cas del Peralada és realment destacable. És un dels tres equips que no ha guanyat al grup 3 de Segona B, però per contra només ha patit una derrota. L’empat és la seva tònica i ha registrat taules en quatre de les cinc jornades disputades. La divuitena posició és més que enganyosa, ja que l’equip de Narcís Pelach ‘Chicho’ està competint contra rivals complicats. Barça B, Sabadell o Atlètic Balears ja s’han enfrontat a un Peralada que espera que a la sisena vagi a la vençuda en la visita a l’Ontinyent.

L’equip valencià és una de les revelacions d’aquest inici de temporada. I és que amb 10 punts és el segon classificat de la categoria, només superat pels 12 que acumula l’Hércules. Quatre en té un Peralada amb un equip renovat i jove, del que la última incorporació és el central veneçolà Nahuel Ferraresi.

La història ja és prou coneguda pel filial del Girona. No queda tan lluny la temporada passada, quan va trigar 7 partits a aconseguir la primera victòria. En aquell cas el perjudicat va ser el Badalona (2-0) i el filial del Girona mica en mica va anar recuperant terreny, sobretot en una antològica segona volta després de l’arribada de Chicho. Enguany a l’Alt Empordà no volen esperar tant. Una victòria a El Clariano seria un immillorable primer pas.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies