Mink Peeters sap que Madrid passa per Lleida

El davanter neerlandès del Lleida Esportiu, cedit pel Reial Madrid, es va estrenar aquest passat diumenge davant el Cornellà i mira molt alt

Mink Peeters , a la dreta, vol triomfar a Lleida/FOTO: DANI BADIA

Als seus 20 anys pot somiar amb el que vulgui, no obstant això, ara com ara, Mink Peeters juga en el Lleida Esportiu on es va estrenar aquest passat diumenge enfront del Cornellà. Va entrar per Fer en la segona meitat, va jugar 14 minuts, i no va tenir temps perquè es veiessin les seves grans qualitats.

Aquest extrem esquerrà, que no va trobar finalment buit en el Madrid-Castella va recordar aquest dimecres el seu passat: “Amb 16 anys, tenia un bon futur i ara estic amb una mica menys d’esperança per part de la gent, tornar a treure el millor de mi i ser el noi que va començar a Madrid”.

A partir d’ara es tracta de “complir el meu somni i estar en el Madrid. Tant de bo pugui fer el millor a Lleida E., pujar a Segona A i anar al Real”.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies