Els clubs de Tercera segueixen pendents del logo oficial

En teoria els 21 clubs de Tercera (Grup V) haurien de lluir des del primer cap de setmana de competició un logo en el qual se’ls identifiqués com a tal. No obstant això, la immensa majoria no ha arribat a temps

Nou president RFEF, noa imatge/ FOTO: RFEF

El passat 11 de Juliol la Federació Espanyola de Futbol va aprovar els nous logos de les competicions per a Segona i Tercera. Aquesta imatge unificada ofereix una millor alternativa per ‘vendre’ un producte a tots els nivells en totes les Territorials encara que, una vegada disputada la primera jornada a Segona B (2aB) i Tercera (3a), han estat molt pocs els qui han complert ara per ara.

És més, encara que no hem pogut constatar d’un en un als 21 implicats, només tres clubs sota la direcció i assessorament de BenitoSports han complert amb aquest enganxat a la màniga dreta de la samarreta. Granollers, Martinenc i Terrassa ja l’han lluït i aquest cap de setmana vinent poden complir la resta.

De fet, la mateixa Federació Catalana ha recordat aquest dimarts a tots els clubs aquesta obligatorietat; la temporada passada ja el mostraven alguns clubs adscrits a l’associació de la ProLiga. Amb un cost de 0,60 euros, la novetat es debatrà aquest dimecres en una reunió de la Comissió de clubs de Tercera Divisió a Madrid.

Samarreta del Granollers/ FOTO: BENITOSPORTS

Samarreta del Terrassa/ FOTO: BENITOSPORTS

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies