L’Espanyol B comença com va acabar

El filial blanc-i-blau s’imposa clarament al Badalona i guanya el primer partit del seu retorn a Segona B. El Lleida Esportiu, per la seva part, aconsegueix una victòria de prestigi

JORDI MESTRES @jordimestres7

Gran estrena de l’Espanyol B // FOTO: José Raúl González

La temporada passada l’Espanyol B va ser una piconadora. Així va campionar al grup 5 de Tercera i va pujar a Segona B contra el Compostela. Uns mesos més tard sembla que la dinàmica no varia. En l’estrena a la categoria de bronze el filial blanc-i-blau va passar per sobre del Badalona. Tres gols en la primera mitja hora van deixar el partit vist per sentència a Montigalà. Els homes de David Gallego comencen la lliga com van acabar l’anterior. Fa molt bona pinta aquest Espanyol B.

Tres quarts del mateix podem dir del Lleida Esportiu, l’altre equip català que va guanyar aquesta jornada. La posada en escena de l’equip d’Albadalejo va ser sublim al Camp d’Esports. Una gran primera part va deixar un avantatge que no va poder remuntar el Villarreal B. Tot i patir al final, els blaus van sumar una victòria de prestigi i estimulant per l’afició en aquest nou projecte.

El Cornellà tenia el partit encarrilat, però va acabar donant les gràcies per empatar a la Garrotxa. L’Olot va igualar el gol de Goldar amb un de Marc Mas, novament resolutiu. Els 3 punts van estar al cap de Marc Nierga, però la seva rematada es va estavellar al travesser. Finalment, un punt per cadascú.

Sabadell i Peralada van protagonitzar un partit boig // FOTO: Jordi Mestres

Heroic Sabadell de Toni Seligrat

El mateix resultat va haver a la Nova Creu Alta en un partit realment boig entre Sabadell i Peralada. El filial del Girona va aprofitar les errades defensives dels arlequinats per tenir un còmode avantatge al descans (0-2). Tot i això, els homes de Seligrat no es van rendir i van tenir la millor de les reaccions a la represa. L’empat final va ser un bon consol per a un Peralada que va acabar amb 10.

Si dèiem que el retorn de l’Espanyol B a Segona B va ser dolç, el del Barça B va tenir un regust amarg. És cert que l’empresa a un camp com El Collao no era fàcil. L’Alcoyano va castigar el filial blaugrana i no li va donar opció de puntuar. Ja arribarà el moment de refer-se. Això tot just acaba de començar.

Resultats J1 #2bg3

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies