Andreu Subies deixa la presidència de la Federació Catalana

Set anys després, Andreu Subies deixa la presidència de la FCF per anar-se com a vicepresident a la junta de Luis Rubiales. Joan Soteras inicia el procés d’elecció

Andreu Subies ja ès expresident de la FCF FCF/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

En l’última junta directiva de la temporada va saltar una esperada notícia a la Federació Catalana de futbol: Andreu Subies deixa enrere un mandat de set anys i obre la presidència de la FCF a un nou procés electoral. El reglament marca Assemblea a primers de setembre i urnes per a primers d’Octubre.

Subies, que ha estat i és un dels grans suports de Luis Rubiales per ser president de l’Española, acabava mandat en la Federació en el 2020 –va ser reelegit el passat 20 de juliol del 2016- i, encara que podria haver cedit el seu lloc al vicepresident primer, Joan Soteras, la junta ha decidit aquest dimarts que hi hagin eleccions.

L’expresident del CE Sabadell queda com a màxim responsable de la Catalana des d’avui mateix i dimitirà quan doni inici el procés electoral.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies