L’Hospi li guanya la partida al Terrassa

El Sant Andreu suma un punt davant l’Espanyol B mentre que l’Hospitalet priva el Terrassa de tornar al play-off en una jornada on Cerdanyola i Granollers guanyen per la zona baixa

PER FRANCESC FÀBREGAS / EL TRAVESSER @FFGaya

L’Hospitalet s’imposava a l’Olímpic // FOTO: FC TERRASSA

El Sant Andreu trenca la seva ratxa de cinc victòries de l’Espanyol B i sumava un meritori empat vist que els quadribarrats jugaven amb 10 homes des del minut 44 de partit. Els locals obrien la llauna al minut 2 després que en una centrada de falta Miranda superés al porter blanc-i-blau en un remat de cap. Al minut 33 de partit i després d’un penal -dubtós- per unes mans a Dani Guerrero provocava l’empat.

Al 44′ el Sant Andreu es quedava amb 10 homes en mostrar la segona targeta groga a Llamas. A la represa, l’Espanyol B pressionava i tindria el gol en alguna acció clara com una doble intervenció de Segovia al 60′. Amb el punt sumat els del barri de Barcelona retornen al play-off d’ascens. MARCADOR i CLASSIFICACIÓ

L’AE Prat sortia de la Bòbila amb els tres punts. El derbi del Baix Llobregat no es decidia fins a gairebé la darrera jugada de partit. En una primera part amb poc joc i ocasions, i on els potablava reclamarien un penal sobre Ignacio (12′), la segona part els visitants es mostraven més incisius en zona ofensiva i això els acabaria comportant la recompensa del gol. Arribava al minut 90 quan Cano superava a Pol en un xut ras, que impedia al Gavà a poder puntuar, i seguir cuer una jornada més. ATENCIÓ a la ‘moguda’ que es viu a Gavà

L’Hospi marxa de Terrassa amb els 3 punts

El duel de la jornada es feia esperar. Es vivia a l’Olímpic de Terrassa en un duel entre dos conjunts que abans de la jornada arrencaven en zona play-off. Els egarencs se la jugaven, ja que sabien que de no guanyar en sortien i baixaven a la vuitena posició. Els egarencs no podien evitar encaixar la tercera derrota consecutiva i tot i així segueixen a dos punts del play-off. El Terrassa, que tindria ocasions per marcar li mancaria efectivitat, sobretot a la primera part. L’Hospitalet, que a la segona passaria a dominar, faria valer el gol de Manzi a la meitat de la segona part per aconseguir els 3 punts.

L’Ascó surt del play-off d’ascens després de la seva derrota a Granollers, on el conjunt local sumava la segona victòria de la temporada però veu com Palamós i Cerdanyola també puntuaven. Els de Vallés Oriental no guanyaven des de meitats del mes de novembre i ho feien gràcies a un gol de Gyabaa quan faltaven cinc minuts. Desfeia l’empat a 1 que provocava Argilaga al minut 79, contrarestant el gol de Kilian al minut 18. L’Ascó no ha pogut guanyar en els darrers quatre partits de lliga.

L’Europa s’imposava als Canyars // Àngel Garreta

Europa i Vilafranca escalen posicions

Dos dels equips que saben treure profit de la jornada són Europa i Vilafranca que se situen cinquens i setens respectivament. L’equip de Joan Esteva aconseguia sortir dels Canyars amb els 3 punts fent bo els gols de Jiménez i Raillo als minuts 23 i 46. Després del 0-2, el Castelldefels reaccionaria amb el gol de Gibert (48′) entrant al partit amb l’1-2. L’ocasió més clara la tindria Gestí (68′) en un xut de rosca que sortia llepant el travesser. Per altra banda, els penedesencs protagonitzaven la golejada de la jornada. El gol d’Aday a les acaballes de la primera part els posava per davant i feia mal al Santboià, que a la segona part es mostraria erràtic en defensa encaixant tres gols als darrers 20 minuts de partit.

Mala jornada per Reus B i Pobla de Mafumet

El Figueres, un dels altres equips que guanyaven a domicili // UE FIgueres

La Pobla de Mafumet no aconsegueix mantenir la regularitat necessària per acabar d’entrar en llocs de play-off i aquesta jornada es tornava a deixar punts. Queien al camp de l’Horta. Un gol de Berlanga, a nou minuts del final del partit decidia el duel. El Reus Deportiu B desaprofita una bona ocasió per entrar al play-off d’ascens perdent a Cerdanyola del Vallès. Els del Baix Camp no perdien fora de casa des de meitats de novembre. El Cerdanyola, aprofita que rivals directes com Santboià i Santfeliuenc no han guanyat, s’allunya dels quatre darrers classificats fent valer el gol de Dani Martí al 66′.

A part de l’empat entre Sant Andreu i Espanyol B, la jornada ha vist un segon empat. Passava al camp del Palamós, on els locals empataven davant del Santfeliuenc. Els dos gols es veurien a la primera part. Al quart d’hora Avellaneda inaugurava el marcador pels del Baix Llobregat, mentre que Edgar, a la mitja hora, deixaria l’empat a 1 final.

Victòria del Figueres al Xevi Ramon de Vilassar, per deixar en una situació delicada als del Maresme amb 13 punts i la quarta derrota consecutiva. El Figueres, que està traient millors resultats com a visitant, marcava els dos gols a la segona part i agafen aire respecte de la zona de perill. A la primera part es mostrarien poc efectius cara porteria però a la segona, millorarien l’efectivitat amb els gols d’Eric i Bonaventura.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies